RFS - Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare - Tillbaka startsidan

Riksförbundet frivilliga samhällsarbetare

Människor till stöd för andra

Ledare 2017

 • Gemensam röst starkare

  RFS kommande nyhetsbrev är fyllt med olika exempel på varför den lokala föreningen är viktig. Jenny Ögren, förbundssordförande, skriver i sin ledare om värdet av föreningen och RFS som röstbärare.
  Gemensam röst starkare
 • Frivilliga som står kvar

  Jenny Ögrens ledare i årets tredje nyhetsbrev handlar om att gå mellan uppdragen som frivillig samhällsarbetare. Det gemensamma som frivillig samhällsarbetare handlar just om att vara medmänniska och att finnas där, sammanfattar hon.
  Frivilliga som står kvar
 • Ledare: Vägen dit är poängen

  Att påverka - genom sitt frivilliguppdrag eller genom sin förening är temat för detta nyhetsbrev. Jenny Ögren, förbundsordförande, skriver om hur din förening kan använda sig av en lokal överenskommelse för att påverka lokala förutsättningar. Vad är då en lokal överenskommelse?
  Ledare: Vägen dit är poängen
 • RFS fördjupar godmansdebatten

  Media har senaste tiden dominerats av en negativ bild av gode män och förvaltare. Att samvetslösa bedragare utnyttjar sin huvudman är hemskt för den drabbade. Det gör tyvärr också att tilliten för hela systemet skadas. Läs Jenny Ögrens ledare om hur RFS arbetar med att sprida en mer nyanserad bild av gode män.
  RFS fördjupar godmansdebatten